Vraag direct een offerte aan!
038 - 46 53 273
 • Archiefvernietiging

  Vernietiging van dossiers en ordners.
 • Papiervernietiging

  Actueel papier inzamelen en vernietigen.
 • Datavernietiging

  Vernietigen van hardeschijven, tape, CD/DVD, enz.
 • ICT recycling

  Overtollig hardware vernietigen.

AVZ BRINX Archiefvernietiging Overijssel is een landelijk werkende dienstverlener gespecialiseerd in Archiefvernietiging.

Wij werken vanuit 2 vestigingen in Nederland, Zwolle en Assen. Vanuit de vestiging in Zwolle helpen wij onze klanten in Overijssel.

Archiefvernietiging is een vak apart. Archiefvernietiging gaat op basis van vertrouwen. U wilt zich als klant in Overijssel, op geen elke manier zorgen maken, als het op vertrouwelijke documenten aankomt. Wij staan bekend om ons persoonlijke en betrouwbare werkwijze. Onze klanten zijn dan ook zeer tevreden en wijd verspreid door heel Overijssel. In plaatsen zoals Zwolle, Almelo, Hengelo en Enschede, hebben wij onze trouwe en vaste klanten. U kunt ook denken aan Vriezenveen, Vroomshoop, Kampen, Ommen, Dalfsen, Deventer of Dedemsvaart. Dit houdt in dat u met een gerust hart uw documenten of archief bij ons kunt laten vernietigen.

Met meer dan 14 jaar ervaring staat het vertrouwen en veiligheid bij ons centraal. Voor Archiefvernietiging in Overijssel zijn wij de partij die u verder helpt. Neem vrijblijvend contact met ons op voor al uw vragen over archiefvernietiging in Overijssel.