Vraag direct een offerte aan!
038 - 46 53 273
 • Archiefvernietiging

  Vernietiging van dossiers en ordners.
 • Papiervernietiging

  Actueel papier inzamelen en vernietigen.
 • Datavernietiging

  Vernietigen van hardeschijven, tape, CD/DVD, enz.
 • ICT recycling

  Overtollig hardware vernietigen.

AVZ BRINX Archiefvernietiging Flevoland is een landelijk werkende dienstverlener gespecialiseerd in Archiefvernietiging.

Wij werken vanuit 2 vestigingen in Nederland, Zwolle en Assen. Vanuit de vestiging in Zwolle helpen wij onze klanten in Flevoland.

Archiefvernietiging is een vak apart. Archiefvernietiging gaat op basis van vertrouwen. U wilt zich als klant in Flevoland, op geen elke manier zorgen maken, als het op vertrouwelijke documenten aankomt. Wij staan bekend om ons persoonlijke en betrouwbare werkwijze. Onze klanten zijn dan ook zeer tevreden en wijd verspreid door heel Flevoland. In plaatsen zoals Almere, Lelystad en Dronten, hebben wij onze trouwe en vaste klanten. U kunt ook denken aan Biddinghuizen of Swifterband. Dit houdt in dat u met een gerust hart uw documenten of archief bij ons kunt laten vernietigen.

Met meer dan 14 jaar ervaring staat het vertrouwen en veiligheid bij ons centraal. Voor Archiefvernietiging in Flevoland zijn wij de partij die u verder helpt. Neem vrijblijvend contact met ons op voor al uw vragen over archiefvernietiging in Flevoland.