Vraag direct een offerte aan!
038 - 46 53 273
 • Archiefvernietiging

  Vernietiging van dossiers en ordners.
 • Papiervernietiging

  Actueel papier inzamelen en vernietigen.
 • Datavernietiging

  Vernietigen van hardeschijven, tape, CD/DVD, enz.
 • ICT recycling

  Overtollig hardware vernietigen.

AVZ BRINX Archiefvernietiging en digitale data vernietiging Friesland is een landelijk werkende dienstverlener gespecialiseerd in Archiefvernietiging, vernietiging van documentenpapier en vernietiging van datadragers.

Wij werken vanuit 2 vestigingen, Zwolle en Assen. Vanuit Assen helpen wij onze klanten in de provincies Groningen en Friesland. Vanuit Zwolle verlenen wij onze Archiefvernieting 's diensten aan de bedrijven in de provincies Flevoland, Gelderland, Overijssel en Utrecht. Tevens gaan wij de rest van Nederland niet uit de weg.

Archiefvernietiging en digitale data vernietiging is een vak apart. Archiefvernietiging en digitale data vernietiging gaat op basis van vertrouwen. U wilt zich als bedrijf in Groningen, op geen elke manier zorgen maken, als het op vertouwelijke documenten aankomt. Wij staan bekend om ons persoonlijke en betrouwbare werkwijze. Dit houdt in dat u met een gerust hart uw documenten of archief bij ons kunt laten vernietigen.

Met meer dan 14 jaar ervaring staat het vertrouwen en veiligheid bij ons centraal. Voor Archiefvernieting en digitale data vernietiging in Groningen zijn wij de partij die u verder helpt. Neem vrijblijvend contact met ons op voor al uw vragen over archiefvernietiging en digitale data vernietiging in Groningen.